Q7

Cannot connect to AUT makes no sense

Details

  • Type: Bug Bug
  • Status: Resolved Resolved
  • Priority: Critical Critical
  • Resolution: Fixed
  • Affects Version/s: 1.0RC5
  • Fix Version/s: 1.1.1
  • Component/s: Runtime
  • Labels:
    None

Activity

Evgeny Tarasenko made changes - 27/Jul/11 2:06 PM
Field Original Value New Value
Assignee Ivan Inozemtsev [ komaz ] Evgeny Tarasenko [ etarasenko ]
Evgeny Tarasenko made changes - 27/Jul/11 3:11 PM
Status Open [ 1 ] In Progress [ 3 ]
Evgeny Tarasenko made changes - 28/Jul/11 2:06 PM
Status In Progress [ 3 ] Resolved [ 5 ]
Resolution Fixed [ 1 ]
Hide
ystrot added a comment - 17/Nov/11 4:03 PM

Fixed. Originally AUT connection error dialog looks for a log file only in the configuration directory while in case of SWT issues errors appear in the workspace log. Now we're inspecting both directories.

Show
ystrot added a comment - 17/Nov/11 4:03 PM Fixed. Originally AUT connection error dialog looks for a log file only in the configuration directory while in case of SWT issues errors appear in the workspace log. Now we're inspecting both directories.
Transition Time In Source Status Execution Times Last Executer Last Execution Date
Open Open In Progress In Progress
12d 2h 2m 1 Evgeny Tarasenko 27/Jul/11 3:11 PM
In Progress In Progress Resolved Resolved
22h 55m 1 Evgeny Tarasenko 28/Jul/11 2:06 PM
Resolved Resolved Reopened Reopened
112d 58m 1 komaz 17/Nov/11 2:04 PM
Reopened Reopened Resolved Resolved
1h 58m 1 ystrot 17/Nov/11 4:03 PM

People

  • Assignee:
    ystrot
    Reporter:
    komaz
Vote (0)
Watch (0)

Dates

  • Created:
    15/Jul/11 1:08 PM
    Updated:
    17/Nov/11 4:03 PM
    Resolved:
    17/Nov/11 4:03 PM