Q7

Q7 does not see the button

Details

  • Type: Bug Bug
  • Status: Open Open
  • Priority: Major Major
  • Resolution: Unresolved
  • Affects Version/s: 1.2.11
  • Fix Version/s: 1.2.x
  • Component/s: Runtime
  • Labels:
  • Test Mode:
    Manual

Description

So far test-creation and testing with Q7 works almost flawless. One problem I've encountered recently was in our property editor (and some other places where the same control structure is used).

The following video: www.open-window.de/static/20121211_1608_12.avi (Screen-Capture / 51,3 MB) shows you the problem. In the properties view I have a "..." button, which opens a Java type search (similar problem exists for the down-arrow-graphics-button next to it). Q7 will not detect the click on the button. Therefore any test using this button will fail.

In the video I've used the assertion mode and browsed through the tree for the button to show you the parent items and general properties, which might help you to solve this issue.
I know that sending you a copy of our AUT would be easier, but I don't have the confirmation from management yet, which would allow me to do so.

Activity

There are no comments yet on this issue.

People

  • Assignee:
    komaz
    Reporter:
    komaz
Vote (0)
Watch (0)

Dates

  • Created:
    11/Dec/12 10:42 PM
    Updated:
    25/Apr/13 1:37 PM

Time Tracking

Estimated:
2h
Original Estimate - 2 hours
Remaining:
2h
Remaining Estimate - 2 hours
Logged:
Not Specified
Time Spent - Not Specified